Intra day grafiek aandeel Ahold
Home Opties Ahold Call opties Ahold Put Opties Ahold Dividend Ahold
Laatste Koers aandeel
Ahold:


Opties Basis Call opties Put opties Optie Aandelen Expiratie opties
Aandelenopties

Aandelen Opties Ahold

Jaargrafiek aandeel Ahold

Grafiek Ahold


Ahold: Dividend, Bedrijfsresultaten, Nieuws, Agenda


Op de aandelen Ahold zijn geen futures, maar wel call opties en put opties.

Een optie is het recht, en niet de plicht, om een onderliggende waarde van bijvoorbeeld een aandeel Ahold te kopen (call) of verkopen (put) tegen een prijs die vooraf is afgesproken (uitoefenprijs) gedurende een bepaalde periode.

Wat is een call optie en een put optie?
Het recht, en niet de plicht, om een onderliggende waarde van bijvoorbeeld een aandeel Ahold te kopen (call) of verkopen (put) tegen een prijs die vooraf is afgesproken (uitoefenprijs) gedurende een bepaalde periode.

Wanneer koopt u call opties Ahold?
Een call optie wordt gekocht als er een koersstijging van het aandeel Ahold wordt verwacht. In plaats van de aandelen Ahold te kopen, koopt u de call opties Ahold. Vanwege de hefboom zal uw winst aanzienlijk hoger uitvallen dan wanneer u de aandelen koopt. De risico is natuurlijk ook hoger.

Wanneer koopt u put opties Ahold?
Een putoptie wordt gekocht indien een koersdaling van het aandeel Ahold wordt verwacht of het aandelenbezit beschermd moet worden tegen koersdalAhold. In het laatste geval wil een aandelenbezitter zijn aandelen Ahold niet verkopen. maar beschermd zijn aandelen door winst te maken op de put opties indien de koers daalt.

Wanneer een optie Ahold schrijven?
Het kan interessant zijn om in plaats van aandelen Ahold te kopen, hierop opties te schrijven en/of te verkopen. Het “schrijven”, ook wel verkopen van opties, is niet zonder risico. U krijgt namelijk een leveringsplicht. Daarvoor dient u ook een margin achter de hand te hebben.

Toptraders


De Traderswinkel monitoort de traders objectief en transparant. Als U het zelfde rendement wil behalen als een van de Traders, dan kunt u deze automatisch volgen.Toevoegen aan favorieten