Intra day grafiek aandeel Arcelormittal
Home Opties Arcelormittal Call opties Arcelormittal Put Opties Arcelormittal Dividend Arcelormittal
Laatste Koers aandeel
Arcelormittal:


Opties Basis Call opties Put opties Optie Aandelen Expiratie opties
Aandelen Opties

Aandelenopties Arcelormittal

Overzicht opties aandelen Arcelormittal

Jaargrafiek aandeel Arcelormittal

Grafiek Arcelormittal


Arcelormittal: Dividend, Bedrijfsresultaten, Nieuws, Agenda


Op de aandelen Arcelormittal zijn geen futures, maar wel call opties en put opties.

Een optie is het recht, en niet de plicht, om een onderliggende waarde van bijvoorbeeld een aandeel Arcelormittal te kopen (call) of verkopen (put) tegen een prijs die vooraf is afgesproken (uitoefenprijs) gedurende een bepaalde periode.

Wat is een call optie en een put optie?
Het recht, en niet de plicht, om een onderliggende waarde van bijvoorbeeld een aandeel Arcelormittal te kopen (call) of verkopen (put) tegen een prijs die vooraf is afgesproken (uitoefenprijs) gedurende een bepaalde periode.

Wanneer koopt u call opties Arcelormittal?
Een call optie wordt gekocht als er een koersstijging van het aandeel Arcelormittal wordt verwacht. In plaats van de aandelen Arcelormittal te kopen, koopt u de call opties Arcelormittal. Vanwege de hefboom zal uw winst aanzienlijk hoger uitvallen dan wanneer u de aandelen koopt. De risico is natuurlijk ook hoger.

Wanneer koopt u put opties Arcelormittal?
Een putoptie wordt gekocht indien een koersdaling van het aandeel Arcelormittal wordt verwacht of het aandelenbezit beschermd moet worden tegen koersdalArcelormittal. In het laatste geval wil een aandelenbezitter zijn aandelen Arcelormittal niet verkopen. maar beschermd zijn aandelen door winst te maken op de put opties indien de koers daalt.

Wanneer een optie Arcelormittal schrijven?
Het kan interessant zijn om in plaats van aandelen Arcelormittal te kopen, hierop opties te schrijven en/of te verkopen. Het “schrijven”, ook wel verkopen van opties, is niet zonder risico. U krijgt namelijk een leveringsplicht. Daarvoor dient u ook een margin achter de hand te hebben.

Toptraders


De Traderswinkel monitoort de traders objectief en transparant. Als U het zelfde rendement wil behalen als een van de Traders, dan kunt u deze automatisch volgen.


Toevoegen aan favorieten